Portfolio Final

Projektet Tona - Grila per Dritare, Perde dhe Mbulesa me Porosi per Ambiente te Ndryshme

Zgjidhni grila per dritare, mbulesa dhe perde me porosi per hoteleri, restorante, vila apo shtepine tuaj. Vini ne dukje driten natyrale qe derdhet ne shtepine tuaj, apo edhe fitoni ndjesine e te qenurit privat. PO, grilat per dritare, mbulesat apo perdet jane nje domosdoshmeri ne shtepine apo ambjentin tuaj. Blelor ju ndihmon ne zgjedhjen e duhur per te siguruar madhesine dhe stilin e duhur per ambjentet tuaja.

Brenda çdo opsioni te mundshem te perdeve, Blelor ofron nje pafundesi zgjedhjesh per sa i perket ngjyres dhe modelit. Zgjidhni perde me porosi me ngjyre te forte nese deshironi qe perdet tuaja te jene nje tipar i spikatur i dhomes, ose mbajini te thjeshta nese deshironi qe ato te mos largojne vemendjen nga pikat e tjera qendrore ne hapesire. Per nje pamje optimale, varni perdet tuaja te gjata – gjatesia e dyshemese ose gjatesia e pellgut, ne menyre ideale – kur i kombinoni me nuanca ose blinda, te cilat do t’i japin me shume dimension dritareve tuaja.

Nje perde me porosi eshte perfekte per tu pershtatur ne dhomen tuaj dhe mund te bej hapsiren tuaj te duket me e bollshme dhe me e rafinuar.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë mbi produktet tona - Grila, Perde & Mbulesa

    (*) Fushë e detyruar