Kontakt

Kontakto Tani

Kontakto per Perde me porosi, Mbulesa, Grila etj.

+355 682048833
Rruga Myslym Shyri P.60, Tiranë

    Perde me porosi per shtepi, zyra, hotele, cdo ambient qe ju deshironi.

    Zgjidhni perde me porosi per te vene ne dukje driten natyrale qe derdhet ne shtepine tuaj, apo edhe per te pasur ndjesine e te qenurit privat. PO, perdet jane nje domosdoshmeri ne shtepine apo ambjentin tuaj. Blelor ju ndihmon ne zgjedhjen e duhur per te siguruar madhesine dhe stilin e duhur per ambjentet tuaja.

    Perveçse menyres se si ju doni qe perdet tuaja te duken, eshte e rendesishme te lini sasine e duhur te drites te depertoje nga dritaret e ambjetit tuaj. Perdet me te plota, te renda dhe te erreta do te mbajne jashte me shume drite sesa perdet me te lehta dhe me te tejdukshme – Perde me porosi eshte zgjidhja ideale per tu pershtatur me se miri me shijet tuaja

    Brenda çdo opsioni te mundshem te perdeve, Blelor ofron nje pafundesi zgjedhjesh per sa i perket ngjyres dhe modelit. Zgjidhni perde me porosi me ngjyre te forte nese deshironi qe perdet tuaja te jene nje tipar i spikatur i dhomes, ose mbajini te thjeshta nese deshironi qe ato te mos largojne vemendjen nga pikat e tjera qendrore ne hapesire. Per nje pamje optimale, varni perdet tuaja te gjata – gjatesia e dyshemese ose gjatesia e pellgut, ne menyre ideale – kur i kombinoni me nuanca ose blinda, te cilat do t’i japin me shume dimension dritareve tuaja.

    Nje perde me porosi eshte perfekte per tu pershtatur ne dhomen tuaj dhe mund te bej hapsiren tuaj te duket me e bollshme dhe me e rafinuar.